Október - 2017
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30 31  

Biomérnöki kutatások

Prebiotikum biokonverziós előállítás-technológia; szinbiotikumok; megnövelt antioxidáns tartalmú termékek fejlesztése korszerű membrán technikák alkalmazásával; speciális táplálkozásigényű termékek (gluténmentes, kis kalóriatartalmú, alkohol szegény italok stb.) fejlesztése. Kíméletes feldolgozási műveletek a biológiailag aktív anyagok megőrzésére; komplex membrános műveletsorok fejlesztése energia-megtakarítás céljából. Eredetvédett pálinkák, valamint borok, mézek eredetiségének nyomon követése és adatbázis létrehozása; érzékszervi vizsgálatok objektivitásának növelése.

Utolsó frissítés: 2011.04.29.