Március - 2019
H K S C P S V
  01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Biomérnöki kutatások

Prebiotikum biokonverziós előállítás-technológia; szinbiotikumok; megnövelt antioxidáns tartalmú termékek fejlesztése korszerű membrán technikák alkalmazásával; speciális táplálkozásigényű termékek (gluténmentes, kis kalóriatartalmú, alkohol szegény italok stb.) fejlesztése. Kíméletes feldolgozási műveletek a biológiailag aktív anyagok megőrzésére; komplex membrános műveletsorok fejlesztése energia-megtakarítás céljából. Eredetvédett pálinkák, valamint borok, mézek eredetiségének nyomon követése és adatbázis létrehozása; érzékszervi vizsgálatok objektivitásának növelése.

Utolsó frissítés: 2011.04.29.